Referenties

HomeReferenties

"Advocaatscore maakt het op een professionele en toegankelijke manier mogelijk voor onze klanten om een review achter te laten."

Advocaat: Elke, Breda

"Het contact met Advocaatscore verloopt altijd heel plezierig, vlot en doelgericht."

Advocaat: Monique, Alphen aan den Rijn

"We vinden het heel fijn werken met deze tool. Het is voor mensen prettig dat ze dit anoniem kunnen doen. Wel is het jammer dat we nu minder google reviews krijgen. Er is natuurlijk wel een koppeling tussen de twee, maar we hebben allebei nodig om onze vindbaarheid te vergroten."

Advocaat: Geertruid , Haarlem

"Sinds een aantal jaar zijn wij aangesloten bij Advocaatscore. Zeer positieve ervaring. Communicatie is zeer direct. Elk jaar krijgen we ons felbegeerde bordje met onze jaarlijkse beoordeling."

Advocaat: Wouter, Maastricht

"Ik vind het dé oplossing voor het krijgen van reviews van klanten, het is zo makkelijk in gebruik. De klanten klikken op de link, die ik ze stuur en daar kunnen ze dan een review achter laten en dat kost ze hooguit 2 minuten."

Advocaat: Alexandra Buitenhuis, Nieuw-Vennep

"Mijn ervaring met Advocaatscore (Klantenvertellen) is dat deze software uitnodigend werkt om de feedback van cliënten te verzamelen. Dit is voor ons belangrijk, de feedback helpt ons om toekomstige cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het systeem is overzichtelijk en het werkt goed."

Advocaat: Hanna, VQ Advocaten, Oud-Beijerland

"Ik ben blij dat wij voor Advocaatscore hebben gekozen. In het eerste jaar hebben we het niet echt gebruikt, pas medio jaar 2 werden we er actiever in. In het begin hadden we er eerlijk gezegd niet veel zin in, het leek een enorm gedoe om cliënten te moeten vragen om reviews en wat als de reviews slecht zouden zijn? Zouden we daar dan klanten mee verliezen? We hadden veel angsten maar nadat we echt actief werden met het vragen om reviews bleken die ongegrond. Sterker nog, het was een enorme aanvulling op de wijziging in werkwijze in die we hadden ingevoerd om de klant meer koning te laten voelen! De advocaat blijft dominus litis maar het is prettig dat cliënten zich ook echt gehoord voelen door onze advocaten. Aan het eind van de procedure nemen we dan tijd voor de cliënt om na te bespreken hoe het ging, maar ook of de belangenbehartiging naar wens was en of ze hadden gewild dat we iets anders zouden doen of zeggen. En de reviews liegen er niet om, de cliënten zijn tevreden. Wat ons nog gelukkiger maakte waren de positieve reviews van cliënten waar de zaak niet afliep zoals men had gewild, het gaat immers niet om of je een zaak wint of verliest maar of je daadwerkelijk je best doet voor de cliënt. Door onze cliënten bekroond te worden tot de nummer 1 van de top 250 advocatenkantoren was als de kers op de taart. We zijn er enorm trots op! Het heeft FAIR Advocaten anders in de markt gezet. Eigenlijk zouden alle advocatenkantoren zich moeten opgeven voor Advocaatscore. Niet alleen wordt je blij van de (positieve) reviews maar je krijgt ook actief feedback van je cliënten en dat motiveert je en houdt je scherp!"

Advocaat: Shevin Zengin / FAIR Advocaten, Den haag

"AdvocaatScore draagt bij aan de toeloop van cliënten. Het lezen van positieve reviews via onze website kan net dat duwtje in de rug zijn om contact op te nemen voor het maken van een afspraak."

Advocaat: Sanne, Breda

"heel fijn, meedenkend en behulpzaam"

Advocaat: Nuray, Hilversum

"Een betrouwbare en simpele manier om te weten hoe klanten ons kantoor beoordelen."

Advocaat: Tim Bueters, Wijchen

"Heel handig. Gebruiksvriendelijk en laagdrempelig voor cliënten om een review te schrijven."

Advocaat: Brigitte, Amsterdam

"Wij werken al erg lang met veel gemak en plezier met Advocaatscore."

Advocaat: P., Zaandam

"Sinds ik reviews op mijn website heb merk ik dat dit, in combinatie met een goede Google campagne, uitstekend werkt. Steeds als zich nieuwe opdrachtgevers melden blijken zij vooral af te gaan op de reviews. Het bedrijf Advocaatscore is erg klantvriendelijk en behulpzaam. Kortom, ik ben graag klant!"

Advocaat: Ellen, Maastricht

"Prima gebruiksvriendelijk en efficiënt product dat wij al jaren naar grote tevredenheid gebruiken. Absoluut een aanrader"

Advocaat: Jörg, Kerkrade

"De tool van van Advocaatscore werkt zeer goed. Albert en Willemijn van Advocaatscore zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ze denken mee, reageren snel op verzoeken en zijn zeer betrokken."

Advocaat: Sander, Amsterdam

"Advocaatscore biedt een laagdrempelige mogelijkheid om klanten hun waardering (of in een enkel geval niet) over mijn dienstverlening uit te laten spreken."

Advocaat: Guus, Midden-Nederland

"Je bent bij Advocaatscore geen nummer. Zodra je binnen bent als klant houdt het niet op. Ze blijven begeleiden als het nodig is en zijn zelfs niet te beroerd om ongevraagd af en toe tips te geven. Zo zorgen ze dat je meer haalt uit Advocaatscore."

Advocaat: Archie, Verhoog

"Bij Advocaatscore is men zeer proactief, ze mailen en bellen als er iets niet goed op de website van een klant staat, ze herinneren je er aan vooral zelf bij klanten om reviews te vragen, ze doen er alles aan om te zorgen dat je bedrijf zo veel mogelijk reviews verzamelt."

Advocaat: Chris, Groningen

"Cliënten zijn snel bereid om een review te geven omdat de manier waarop ze bij de review komen gemakkelijk is en de wijze van het geven van de review kort en overzichtelijk"

Advocaat: Robin, Rotterdam

"Advocaatscore heeft ervoor gezorgd dat wij onze diensten meer landelijk hebben kunnen aanbieden. Het is wat ons betreft een noodzakelijke tool in de digitale wereld, waarin de rechtzoekende steeds meer een zoekslag maakt via het internet voor het vinden van een geschikte procesbegeleider. Goede en betrouwbare reviews zijn dan key. Advocaatscore biedt een slim platform om dit mogelijk te maken. Voor de bedrijven die nog niet mee doen geldt wat mij betreft: “Als je niet goed vindbaar bent, word je ook niet gekozen”."

Advocaat: Vincent Nolet, Den Haag

"Een review kan nét het verschil maken."

Advocaat: Henk, Eindhoven

"Wij zijn erg tevreden over Advocaatscore (klantenvertellen). Al jaren vragen wij onze klanten om via dit platform ons te beoordelen. Het is toegankelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast kunnen wij zelf ook makkelijk terecht voor vragen. Echt een aanrader dus!"

Advocaat: Elize, Gorinchem

"Prettig contact. Afspraken worden nagekomen."

Advocaat: Advocaat, Midden Nederland

"10 minuten voor sluitingstijd een vraag gesteld en nog voor het einde van de dag antwoord gekregen. Advocaatscore.nl denkt mee en biedt passende oplossingen."

Advocaat: Janneke Grutterink, Almelo

"Zeer tevreden super geholpen top eindresultaat"

Advocaat: remko, MiddenGroningen

“Als rechtzoekenden waarde hechten aan het aan lezen van ervaringen van cliënten, waarom dan niet delen?”

Marielle van Essen, Van Essen Advocaat

“Advocaatscore bevalt ons echt uitstekend. We krijgen veel reacties en ook klanten die op basis van onze reviews overtuigd zijn, zelfs uit Roosendaal.”

Frouke van Laar, Plasbossinade advocaten notarissen

“Wij werken met reviews omdat wij in een digitaal tijdperk werken waarin cliënten vooraf op internet zelf onderzoek doen en kantoren vergelijken. Enkel jezelf promoten zonder dat je daadwerkelijk onderschreven wordt, zoals vroeger, werkt niet meer.”

Nawid Fakiri, Fakiri & van Beuningen Advocaten

“Bij Van Iersel Luchtman Advocaten staat uiteraard het belang van onze cliënten voorop. Daarom vinden wij hun mening over ons kantoor erg belangrijk. Want met deze feedback kunnen wij onze dienstverlening blijvend verbeteren. Wij vragen onze cliënten al geruime tijd om input, maar vanaf deze maand zetten we hier Advocaatscore voor in. Via Advocaatscore kunnen zij namelijk op een makkelijke en overzichtelijke manier hun mening geven en krijgen wij in één helder overzicht te zien wat er goed gaat en, nog belangrijker, wat onze leerpunten zijn.”

Stijn van Oosten, Van Iersel Luchtman Advocaten

“Particulieren hechten veel waarden aan positieve reviews door bestaande cliënten. Wij laten de kracht van ons kantoor en onze advocaten zien door onze cliënten aan het woord te laten en inzicht te geven in hun ervaringen met ons.”

Sander Groen, Kroes Advocaten

image
https://advocaatscore.nl/wp-content/themes/hazel/
https://advocaatscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/advocaatscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off