Referenties

HomeReferenties

“Als rechtzoekenden waarde hechten aan het aan lezen van ervaringen van cliënten, waarom dan niet delen?”

Marielle van Essen, Van Essen Advocaat

“Advocaatscore bevalt ons echt uitstekend. We krijgen veel reacties en ook klanten die op basis van onze reviews overtuigd zijn, zelfs uit Roosendaal.”

Frouke van Laar, Plasbossinade advocaten notarissen

“Wij werken met reviews omdat wij in een digitaal tijdperk werken waarin cliënten vooraf op internet zelf onderzoek doen en kantoren vergelijken. Enkel jezelf promoten zonder dat je daadwerkelijk onderschreven wordt, zoals vroeger, werkt niet meer.”

Nawid Fakiri, Fakiri & van Beuningen Advocaten

“Bij Van Iersel Luchtman Advocaten staat uiteraard het belang van onze cliënten voorop. Daarom vinden wij hun mening over ons kantoor erg belangrijk. Want met deze feedback kunnen wij onze dienstverlening blijvend verbeteren. Wij vragen onze cliënten al geruime tijd om input, maar vanaf deze maand zetten we hier Advocaatscore voor in. Via Advocaatscore kunnen zij namelijk op een makkelijke en overzichtelijke manier hun mening geven en krijgen wij in één helder overzicht te zien wat er goed gaat en, nog belangrijker, wat onze leerpunten zijn.”

Stijn van Oosten, Van Iersel Luchtman Advocaten

“Particulieren hechten veel waarden aan positieve reviews door bestaande cliënten. Wij laten de kracht van ons kantoor en onze advocaten zien door onze cliënten aan het woord te laten en inzicht te geven in hun ervaringen met ons.”

Sander Groen, Kroes Advocaten

"Advocaatscore heeft ervoor gezorgd dat wij onze diensten meer landelijk hebben kunnen aanbieden. Het is wat ons betreft een noodzakelijke tool in de digitale wereld, waarin de rechtzoekende steeds meer een zoekslag maakt via het internet voor het vinden van een geschikte procesbegeleider. Goede en betrouwbare reviews zijn dan key. Advocaatscore biedt een slim platform om dit mogelijk te maken. Voor de bedrijven die nog niet mee doen geldt wat mij betreft: “Als je niet goed vindbaar bent, word je ook niet gekozen”."

Advocaat: Vincent Nolet, Den Haag

"Een review kan nét het verschil maken."

Advocaat: Henk, Eindhoven

"Wij zijn erg tevreden over Advocaatscore (klantenvertellen). Al jaren vragen wij onze klanten om via dit platform ons te beoordelen. Het is toegankelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast kunnen wij zelf ook makkelijk terecht voor vragen. Echt een aanrader dus!"

Advocaat: Elize, Gorinchem

"Prettig contact. Afspraken worden nagekomen."

Advocaat: Advocaat, Midden Nederland

"10 minuten voor sluitingstijd een vraag gesteld en nog voor het einde van de dag antwoord gekregen. Advocaatscore.nl denkt mee en biedt passende oplossingen."

Advocaat: Janneke Grutterink, Almelo

"Zeer tevreden super geholpen top eindresultaat"

Advocaat: remko, MiddenGroningen

"Fijne software voor het verzamelen van onze reviews!"

Advocaat: Anoniem , Amsterdam

"zie als hierboven AFZ J REIMINK"

Advocaat: johnny reimink, hellendoorn

"Prima!"

Advocaat: Benno, Leiden

"ik vind het een prettig instrument om meer transparantie te geven aan mogelijk nieuwe clienten. De reviews zijn vaak verrassend en houden je scherp."

Advocaat: Lorien, Leiderdorp

"Advocaatscore biedt een zeer toegankelijke en praktische tool, waarmee onze cliënten gemakkelijk kan worden gevraagd hoe zij onze dienstverlening ervaren."

Advocaat: Martijn van Hall, Utrecht

"Ben heel blij met jullie!"

Advocaat: Elise, Hilversum

"Positief"

Advocaat: jpa van schaik, Veenendaal

"Advocaatscore is een mooie, duidelijke, tool bedacht voor de advocatuur. Het beoordelen van advocaten is de toekomst! Cliënten worden kritischer, zij willen weten waar zij naar toe moeten en met alle spelers op de markt is er veel keuze. Advocaatscore biedt uitkomst!"

Advocaat: Carlijn, Lichtenvoorde

"Goede en snelle contacten, en opvolging acties."

Advocaat: Erwin, Wijk bij Duurstede

"Klanten kunnen op eenvoudige en snelle wijze laten weten hoe zij de dienstverlening van hun advocaat hebben ervaren. Mijn suggestie voor verbetering zou zijn om de vraag mbt de totaalscore niet als eerste maar als laatste te stellen."

Advocaat: Guus, Leerdam

"Het blijkt dat veel cliënten de moeite nemen de korte enquête te beantwoorden. Wij kunnen op onze beurt met de feedback aan de gang. We zijn heel tevreden."

Advocaat: L.C. , Woerden

"Erg goed."

Advocaat: Jaap, Barneveld

"Probeer systeem te bedenken dat het aanbieden van de link aan cliënt er iets professioneler uitziet."

Advocaat: Robbert, Rotterdam

"Prettige werkwijze en makkelijk te implementeren in de dagelijkse praktijk. Ook vragen worden snel opgepikt."

Advocaat: Vincent, Amsterdam

"Advocaatscore stelt kantoren in staat om te laten zien wat zij daadwerkelijk in huis hebben. En wat blijkt? De beste advocaat hoeft helemaal niet de duurste te zijn !"

Advocaat: Stip advocatuur, Rotterdam

"Advocaatscore is een goede tool, gemakkelijk te gebruiken en zeker de moeite waard om te gebruiken."

Advocaat: Henk, Eindhoven

"Goed"

Advocaat: Lieselotte, Amsterdam

"Zie hierboven."

Advocaat: Job, Den Haag

"."

Advocaat: Elise, Sint Jansteen

image
https://advocaatscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://advocaatscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off