Referenties

HomeReferenties

"Prima gebruiksvriendelijk en efficiënt product dat wij al jaren naar grote tevredenheid gebruiken. Absoluut een aanrader"

Advocaat: Jörg, Kerkrade

"De tool van van Advocaatscore werkt zeer goed. Albert en Willemijn van Advocaatscore zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ze denken mee, reageren snel op verzoeken en zijn zeer betrokken."

Advocaat: Sander, Amsterdam

"Advocaatscore biedt een laagdrempelige mogelijkheid om klanten hun waardering (of in een enkel geval niet) over mijn dienstverlening uit te laten spreken."

Advocaat: Guus, Midden-Nederland

"Je bent bij Advocaatscore geen nummer. Zodra je binnen bent als klant houdt het niet op. Ze blijven begeleiden als het nodig is en zijn zelfs niet te beroerd om ongevraagd af en toe tips te geven. Zo zorgen ze dat je meer haalt uit Advocaatscore."

Advocaat: Archie, Verhoog

"Bij Advocaatscore is men zeer proactief, ze mailen en bellen als er iets niet goed op de website van een klant staat, ze herinneren je er aan vooral zelf bij klanten om reviews te vragen, ze doen er alles aan om te zorgen dat je bedrijf zo veel mogelijk reviews verzamelt."

Advocaat: Chris, Groningen

"Cliënten zijn snel bereid om een review te geven omdat de manier waarop ze bij de review komen gemakkelijk is en de wijze van het geven van de review kort en overzichtelijk"

Advocaat: Robin, Rotterdam

"Advocaatscore heeft ervoor gezorgd dat wij onze diensten meer landelijk hebben kunnen aanbieden. Het is wat ons betreft een noodzakelijke tool in de digitale wereld, waarin de rechtzoekende steeds meer een zoekslag maakt via het internet voor het vinden van een geschikte procesbegeleider. Goede en betrouwbare reviews zijn dan key. Advocaatscore biedt een slim platform om dit mogelijk te maken. Voor de bedrijven die nog niet mee doen geldt wat mij betreft: “Als je niet goed vindbaar bent, word je ook niet gekozen”."

Advocaat: Vincent Nolet, Den Haag

"Een review kan nét het verschil maken."

Advocaat: Henk, Eindhoven

"Wij zijn erg tevreden over Advocaatscore (klantenvertellen). Al jaren vragen wij onze klanten om via dit platform ons te beoordelen. Het is toegankelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast kunnen wij zelf ook makkelijk terecht voor vragen. Echt een aanrader dus!"

Advocaat: Elize, Gorinchem

"Prettig contact. Afspraken worden nagekomen."

Advocaat: Advocaat, Midden Nederland

"10 minuten voor sluitingstijd een vraag gesteld en nog voor het einde van de dag antwoord gekregen. Advocaatscore.nl denkt mee en biedt passende oplossingen."

Advocaat: Janneke Grutterink, Almelo

"Zeer tevreden super geholpen top eindresultaat"

Advocaat: remko, MiddenGroningen

"Fijne software voor het verzamelen van onze reviews!"

Advocaat: Anoniem , Amsterdam

"zie als hierboven AFZ J REIMINK"

Advocaat: johnny reimink, hellendoorn

"Prima!"

Advocaat: Benno, Leiden

"ik vind het een prettig instrument om meer transparantie te geven aan mogelijk nieuwe clienten. De reviews zijn vaak verrassend en houden je scherp."

Advocaat: Lorien, Leiderdorp

"Advocaatscore biedt een zeer toegankelijke en praktische tool, waarmee onze cliënten gemakkelijk kan worden gevraagd hoe zij onze dienstverlening ervaren."

Advocaat: Martijn van Hall, Utrecht

"Ben heel blij met jullie!"

Advocaat: Elise, Hilversum

"Positief"

Advocaat: jpa van schaik, Veenendaal

"Advocaatscore is een mooie, duidelijke, tool bedacht voor de advocatuur. Het beoordelen van advocaten is de toekomst! Cliënten worden kritischer, zij willen weten waar zij naar toe moeten en met alle spelers op de markt is er veel keuze. Advocaatscore biedt uitkomst!"

Advocaat: Carlijn, Lichtenvoorde

"Goede en snelle contacten, en opvolging acties."

Advocaat: Erwin, Wijk bij Duurstede

"Klanten kunnen op eenvoudige en snelle wijze laten weten hoe zij de dienstverlening van hun advocaat hebben ervaren. Mijn suggestie voor verbetering zou zijn om de vraag mbt de totaalscore niet als eerste maar als laatste te stellen."

Advocaat: Guus, Leerdam

"Het blijkt dat veel cliënten de moeite nemen de korte enquête te beantwoorden. Wij kunnen op onze beurt met de feedback aan de gang. We zijn heel tevreden."

Advocaat: L.C. , Woerden

"Erg goed."

Advocaat: Jaap, Barneveld

"Probeer systeem te bedenken dat het aanbieden van de link aan cliënt er iets professioneler uitziet."

Advocaat: Robbert, Rotterdam

“Als rechtzoekenden waarde hechten aan het aan lezen van ervaringen van cliënten, waarom dan niet delen?”

Marielle van Essen, Van Essen Advocaat

“Advocaatscore bevalt ons echt uitstekend. We krijgen veel reacties en ook klanten die op basis van onze reviews overtuigd zijn, zelfs uit Roosendaal.”

Frouke van Laar, Plasbossinade advocaten notarissen

“Wij werken met reviews omdat wij in een digitaal tijdperk werken waarin cliënten vooraf op internet zelf onderzoek doen en kantoren vergelijken. Enkel jezelf promoten zonder dat je daadwerkelijk onderschreven wordt, zoals vroeger, werkt niet meer.”

Nawid Fakiri, Fakiri & van Beuningen Advocaten

“Bij Van Iersel Luchtman Advocaten staat uiteraard het belang van onze cliënten voorop. Daarom vinden wij hun mening over ons kantoor erg belangrijk. Want met deze feedback kunnen wij onze dienstverlening blijvend verbeteren. Wij vragen onze cliënten al geruime tijd om input, maar vanaf deze maand zetten we hier Advocaatscore voor in. Via Advocaatscore kunnen zij namelijk op een makkelijke en overzichtelijke manier hun mening geven en krijgen wij in één helder overzicht te zien wat er goed gaat en, nog belangrijker, wat onze leerpunten zijn.”

Stijn van Oosten, Van Iersel Luchtman Advocaten

“Particulieren hechten veel waarden aan positieve reviews door bestaande cliënten. Wij laten de kracht van ons kantoor en onze advocaten zien door onze cliënten aan het woord te laten en inzicht te geven in hun ervaringen met ons.”

Sander Groen, Kroes Advocaten

image
https://advocaatscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://advocaatscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/advocaatscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off