Referenties

HomeReferenties

"Het gemiddelde cijfer wijkt weleens af van de gegeven cijfers. Als er bijvoorbeeld 5 maal 5 sterren wordt gegeven, is het gemiddelde een een 9,5."

Advocaat: Mariska Kruijt, Honselersdijk

"Contact is laagdrempelig, snel en efficient. Met deze extra tool in handen is er zeker een meerwaarde voor ons als kantoor in termen van acquisitie. Ga zo door Advocaatscore!"

Advocaat: Justus, Eindhoven

"Leuke aanvulling op de website!"

Advocaat: Edwin, Amsterdam

"Fijne tool om op een gemakkelijke manier inzicht te krijgen over de klanttevredenheid. Het verzoek om een review achter te laten is eenvoudig te versturen. Voor de cliënt is het vervolgens eenvoudig om de review in te vullen. Dit neemt ook niet veel tijd in beslag. De cliënt hoeft ook niet zijn of haar volledige naam in te vullen. Gebruiksvriendelijk en laagdrempelig dus."

Advocaat: Legalmeta, Eindhoven

"Het is een eenvoudige manier om reviews te verzamelen, op een laagdrempelige wijze. Cliënten staan er niet altijd om te springen om met naam en toenaam een review af te geven. Doordat ook alleen de voornaam/voorletter gebruikt kan worden, neemt dat al een groot deel van de drempel weg. Het is eenvoudig voor een cliënt om een review achter te laten en kan erg snel. Ik ben blij dat ik ermee werk."

Advocaat: Jolien, Breda

"Als je in een strafzaak terecht komt wil je natuurlijk de beste verdediging. Maar hoe vind je nu de beste advocaat? Dankzij Advocaatscore kun je makkelijk de juiste specialist vinden in jouw omgeving. Door de reviews kun je gelijk zien wat de ervaringen van anderen zijn met de betreffende advocaat en kun je dus een betere keuze maken. Dus met Advocaatscore vind je snel en eenvoudig de beste advocaat die bij jou past! En voor strafzaken in Noord-Nederland kom je dan uiteraard bij mij uit! ;)"

Advocaat: Mr. P.R. Logemann, Leeuwarden

"In verband met mijn nieuwe website zocht ik naar een fijne samenwerking met een reviewbedrijf. Al snel ben ik in contact gekomen met Advocaatscore en hier werken zeer vriendelijke mensen die duidelijke uitleg geven over hun product. Ook in het verdere contact zijn zij zeer vriendelijk en duidelijk. Je voelt je als samenwerkende partner ook echt gewaardeerd. Als er veranderingen zijn, zijn zij ook de eerste die het op een gebruiksvriendelijke manier kenbaar maken. Als kers op de taart stuurde ze eind van afgelopen jaar een mooie oorkonde. Dat is klantenbinding! Ik vind Advocaatscore een echte aanrader voor mijn kantoor en een top bedrijf met fantastische mensen."

Advocaat: Noortje , Molenschot

"Al jaren maken wij gebruik van de diensten van Klantenvertellen. Sinds twee jaar zijn we overgestapt naar Advocaatscore en hiermee we zijn meer dan tevreden. Makkelijke overgang, een gebruiksvriendelijke website en fijne communicatie. Advocaatscore is een uitstekende manier om reviews te verzamelen."

Advocaat: Sharyl, Amersfoort

"Met de tool van Advocaatscore kunnen wij op een goede manier de klanttevredenheid van onze klanten meten. Daar hechten wij veel waarde aan. Daarnaast kan het potentiële nieuwe klanten helpen om een afgewogen keuze te maken voor een advocatenkantoor. De tool is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk. Kortom; wij zijn tevreden!"

Advocaat: Daniëlle , DM Letselschade, Bergen op Zoom

"Het is heel fijn en makkelijk om via Advocaatscore de tevredenheid van je cliënten te meten. Ik was er in het begin heel huiverig voor, maar zag het steeds meer bij collega's en ben het het afgelopen jaar toch ook maar eens gaan proberen. En wat is het leuk om zoveel positieve reacties te krijgen! Ik denk nu, ik had dat veel eerder moeten doen! Potentiële cliënten selecteren steeds meer op basis van reviews en hoe hoog je in de Google zoekmachine terechtkomt. Dit helpt hier enorm bij, terwijl het heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk is, zowel voor de cliënt die een beoordeling wil geven als voor de advocaat die een dossier wil afsluiten en zijn dienstverlening continue wil verbeteren. Eigenlijk zouden alle advocaten dit moeten doen. Het komt heel professioneel over en die koudwatervrees blijkt nergens voor nodig!"

Advocaat: Isabelle Daemen-Demarteau, Maastricht

"Jullie systeem werkt heel fijn en makkelijk."

Advocaat: Karin, Alphen aan den Rijn

"Bij Beers Advocatenkantoor weten we dat mond-op-mond reclame voor ons het beste werkt. Alleen niet iedereen heeft een kennis of relatie die al ervaring met ons kantoor heeft. Reviews helpen juist die klantengroep om een goede afweging te maken bij welk advocatenkantoor ze aankloppen. De kracht van reviews is ons daarom al heel lang bekend, wij werken daar zelf al meer dan 10 jaar mee. De meerwaarde van Advocaatscore is dat de reviews door een externe partij beheerd en gecontroleerd worden, en daarmee worden reviews betrouwbaarder en beter te vergelijken met andere kantoren. De 9,9 advocaatscore van 2023 maakt ons dan ook heel erg trots! Door het gemak van de software is het voor onze klanten nog makkelijker geworden om reviews te geven, en wij kijken dan ook uit naar de score in 2024! Karina Beers - Beers Advocatenkantoor"

Advocaat: Karina, Hendrik Ido Ambacht

"Handige software voor het verzamelen en delen van reviews!"

Advocaat: Roos, Utrecht

"Via de app is het makkelijk om cliënten beoordelingen in te laten vullen. Bovendien is het contact met de beheerders achter Advocaatscore ook laagdrempelig en effectief"

Advocaat: Luc, Tilburg

"overzichtelijk en hulpvaardig"

Advocaat: Loos & Boukema Advocaten, mr. Sprenkeling, AMSTERDAM

"Super toegankelijk, website werkt altijd en als er vragen zijn (sporadisch) dan wordt dit meteen opgepakt."

Advocaat: Bart, Amsterdam

"eenvoudig te versturen naar de klanten. Eenvoudig in te vullen en goede terugkoppeling van de reviews. koppeling met de website is handig en werkt goed. NB: Vond het oude logo mooier."

Advocaat: han venema, Emmen

"Duidelijke club met een duidelijk product. Geen verborgen kosten. Vriendelijk in de omgang."

Advocaat: Hugo Fijma, Boxmeer

"Advocaatscore maakt het op een professionele en toegankelijke manier mogelijk voor onze klanten om een review achter te laten."

Advocaat: Elke, Breda

"Het contact met Advocaatscore verloopt altijd heel plezierig, vlot en doelgericht."

Advocaat: Monique, Alphen aan den Rijn

"We vinden het heel fijn werken met deze tool. Het is voor mensen prettig dat ze dit anoniem kunnen doen. Wel is het jammer dat we nu minder google reviews krijgen. Er is natuurlijk wel een koppeling tussen de twee, maar we hebben allebei nodig om onze vindbaarheid te vergroten."

Advocaat: Geertruid , Haarlem

"Sinds een aantal jaar zijn wij aangesloten bij Advocaatscore. Zeer positieve ervaring. Communicatie is zeer direct. Elk jaar krijgen we ons felbegeerde bordje met onze jaarlijkse beoordeling."

Advocaat: Wouter, Maastricht

"Ik vind het dé oplossing voor het krijgen van reviews van klanten, het is zo makkelijk in gebruik. De klanten klikken op de link, die ik ze stuur en daar kunnen ze dan een review achter laten en dat kost ze hooguit 2 minuten."

Advocaat: Alexandra Buitenhuis, Nieuw-Vennep

"Mijn ervaring met Advocaatscore (Klantenvertellen) is dat deze software uitnodigend werkt om de feedback van cliënten te verzamelen. Dit is voor ons belangrijk, de feedback helpt ons om toekomstige cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het systeem is overzichtelijk en het werkt goed."

Advocaat: Hanna, VQ Advocaten, Oud-Beijerland

"Ik ben blij dat wij voor Advocaatscore hebben gekozen. In het eerste jaar hebben we het niet echt gebruikt, pas medio jaar 2 werden we er actiever in. In het begin hadden we er eerlijk gezegd niet veel zin in, het leek een enorm gedoe om cliënten te moeten vragen om reviews en wat als de reviews slecht zouden zijn? Zouden we daar dan klanten mee verliezen? We hadden veel angsten maar nadat we echt actief werden met het vragen om reviews bleken die ongegrond. Sterker nog, het was een enorme aanvulling op de wijziging in werkwijze in die we hadden ingevoerd om de klant meer koning te laten voelen! De advocaat blijft dominus litis maar het is prettig dat cliënten zich ook echt gehoord voelen door onze advocaten. Aan het eind van de procedure nemen we dan tijd voor de cliënt om na te bespreken hoe het ging, maar ook of de belangenbehartiging naar wens was en of ze hadden gewild dat we iets anders zouden doen of zeggen. En de reviews liegen er niet om, de cliënten zijn tevreden. Wat ons nog gelukkiger maakte waren de positieve reviews van cliënten waar de zaak niet afliep zoals men had gewild, het gaat immers niet om of je een zaak wint of verliest maar of je daadwerkelijk je best doet voor de cliënt. Door onze cliënten bekroond te worden tot de nummer 1 van de top 250 advocatenkantoren was als de kers op de taart. We zijn er enorm trots op! Het heeft FAIR Advocaten anders in de markt gezet. Eigenlijk zouden alle advocatenkantoren zich moeten opgeven voor Advocaatscore. Niet alleen wordt je blij van de (positieve) reviews maar je krijgt ook actief feedback van je cliënten en dat motiveert je en houdt je scherp!"

Advocaat: Shevin Zengin / FAIR Advocaten, Den haag

“Als rechtzoekenden waarde hechten aan het aan lezen van ervaringen van cliënten, waarom dan niet delen?”

Marielle van Essen, Van Essen Advocaat

“Advocaatscore bevalt ons echt uitstekend. We krijgen veel reacties en ook klanten die op basis van onze reviews overtuigd zijn, zelfs uit Roosendaal.”

Frouke van Laar, Plasbossinade advocaten notarissen

“Wij werken met reviews omdat wij in een digitaal tijdperk werken waarin cliënten vooraf op internet zelf onderzoek doen en kantoren vergelijken. Enkel jezelf promoten zonder dat je daadwerkelijk onderschreven wordt, zoals vroeger, werkt niet meer.”

Nawid Fakiri, Fakiri & van Beuningen Advocaten

“Bij Van Iersel Luchtman Advocaten staat uiteraard het belang van onze cliënten voorop. Daarom vinden wij hun mening over ons kantoor erg belangrijk. Want met deze feedback kunnen wij onze dienstverlening blijvend verbeteren. Wij vragen onze cliënten al geruime tijd om input, maar vanaf deze maand zetten we hier Advocaatscore voor in. Via Advocaatscore kunnen zij namelijk op een makkelijke en overzichtelijke manier hun mening geven en krijgen wij in één helder overzicht te zien wat er goed gaat en, nog belangrijker, wat onze leerpunten zijn.”

Stijn van Oosten, Van Iersel Luchtman Advocaten

“Particulieren hechten veel waarden aan positieve reviews door bestaande cliënten. Wij laten de kracht van ons kantoor en onze advocaten zien door onze cliënten aan het woord te laten en inzicht te geven in hun ervaringen met ons.”

Sander Groen, Kroes Advocaten

image
https://advocaatscore.nl/wp-content/themes/hazel/
https://advocaatscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/advocaatscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off