FAQ

Meestgestelde vragen

HomeFAQ

HOE KAN IK REVIEWS VERZAMELEN?

Reviews kunt u gemakkelijk zelf verzamelen door middel van een versleutelde en beveiligde link. Deze link kan verstuurd worden per mail, CRM-systeem, SMS/Whatsapp of QR-code.

KAN IK ZELF EEN REVIEWS AANPASSEN OF VERWIJDEREN?

Nee, een review kan niet worden aangepast of verwijderd door het kantoor. Wel kan er op de reviews gereageerd worden, als bijvoorbeeld een klacht is opgelost of om de beoordelaar te bedanken. Eventuele negatieve reviews worden dus ook gewoon weergegeven en hier wordt niet in gefilterd.

KLOPPEN AL DIE POSITIEVE BEOORDELINGEN WEL?

Vaak zien we hoge scores bij onze klanten. Kantoren die bij ons aangesloten zijn, hebben hun zaken op orde en dat levert goede reviews op. De software vraagt iedere cliënt een beoordeling te schrijven. Dus ook eventuele ontevreden cliënten krijgen gewoon een uitnodiging en de mogelijkheid om een review achter te laten. Daarnaast kan iedereen via de website een review achterlaten.

HOE WEET IK ZEKER DAT DE REVIEWS ECHT ZIJN?

Alle reviews zijn geverifieerd en worden gecontroleerd op de echtheid hiervan. Hierdoor kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews garanderen.

ZIJN DE REVIEWS ZICHTBAAR OP GOOGLE?

Ja, Advocaatscore is officieel Google Partner. Hierdoor worden de verzamelde reviews getoond bij de Google Mijn Bedrijf pagina van uw onderneming.

WAT BETEKENT HET CIJFER DAT IK OP DE WIDGET ZIE STAAN?

Het cijfer op de widget is een realtime cijfer dat verspringt per geschreven review. Dit cijfer is een gemiddelde van alle reviews van de afgelopen 12 maanden. Google kijkt naar actualiteit dus toont enkel de reviews van de afgelopen 12 maanden in de widget. Reviews die ouder zijn dan 12 maanden zijn uiteraard niet verdwenen! Deze zijn te zien in uw dashboard of zodra er op de widget geklikt wordt.

KAN IK OP REVIEWS REAGEREN?

Ja, u kunt altijd op een review reageren. Bijvoorbeeld bij een negatieve review of om gewoon even te bedanken.

HOE WORDEN DE REVIEWS GEPUBLICEERD?

Reviews worden getoond op de website door middel van een widget (iframe code) of een XML-feed.

HOE KUNNEN REVIEWS VOOR MEER OMZET ZORGEN?

Reviews dienen als verificatie van de informatie. Door gebruik te maken van Advocaatscore verschijnt je website hoger in Google waardoor je beter vind- en zichtbaar bent. Kortom, meer bezoekers, meer vertrouwen en hogere omzet.

HOE ZORG IK ERVOOR DAT MEER CLIËNTEN EEN REVIEW ACHTERLATEN?

Vraag uw cliënten persoonlijk om een tussenevaluatie, of aan het einde van de rit of zij één ding voor u terug willen doen. Het schrijven van een review kost slechts enkele minuten. Mocht u hier ondersteuning bij willen dan helpen wij u graag!

DEMO AANVRAGEN

  Bent u geen robot?

  captcha

  Zekerheden

  • Marktleider in de advocatuur

   +2.000 deelnemende advocaten

  • Review Awards & top 100 advocaten

   Uitreiking in het Advocatenblad

  • Digitale mond-tot-mondreclame 

   70 – 80% van de cliënten gebruikt reviews

  • Confrères en collega’s, laat dit acquisitiekanon niet langer links liggen. Maak gebruik van het feit dat ook uw cliënten online research doen naar hun advocaat en word net als ik fan van Advocaatscore. Happy reviewing!

   Meester Leonie

  image
  https://advocaatscore.nl/wp-content/themes/hazel/
  https://advocaatscore.nl/
  ##d8d8d8
  style1
  paged
  Posts laden...
  /data/sites/web/advocaatscorenl/www/
  #
  on
  none
  loading
  #
  Sort Gallery
  on
  yes
  yes
  off
  on
  off