Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER ADVOCAATSCORE

HET VERHAAL ACHTER ADVOCAATSCORE

In de advocatuur bestond er 7 jaar geleden geen beoordelingstool. Dat viel ons, een drietal ondernemers met een juridische achtergrond, op.
​Daarom zijn wij met de grootste beoordelaar van Nederland, Klantenvertellen, een samenwerking aangegaan. Zij hebben enorme ervaring op het gebied van het online verzamelen van beoordelingen, wij hebben kennis van en een netwerk binnen de advocatuur. Klantenvertellen werkt al voor grote partijen als Coolblue, T-mobile, Thuiswinkelwaarborg en Centraal Beheer, maar vanaf nu ook voor de advocatuur.

In nauwe samenwerking met Klantenvertellen hebben wij een product ontwikkeld dat is afgestemd op de advocatuur. Niet alleen wat betreft uiterlijk, voornamelijk de inhoud is zorgvuldig samengesteld. “Heeft uw advocaat de zaak gewonnen?” is geen geschikte vraag, vragen rondom dienstverlening, bereikbaarheid en betrokkenheid zijn dat wel.

Advocaatscore is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen advocatuur Nederland. Anderhalf jaar na onze start staat de teller op 2.000 advocaten die gebruikmaken van Advocaatscore. Daar zitten TOP50-kantoren tussen, éénpitters, kleine en middelgrote kantoren. We bedienen, kortom, de volle breedte van de advocatuur. Wat logisch is, nu elk advocatenkantoor – groot of klein – gebaat is bij een sterk online profiel, goede online vindbaarheid en daaruit voortvloeiend meer omzet.

Aan ons de taak om al die advocaten die beweren dat  ‘Advocaatscore niet past bij mijn praktijk’ of ‘ik ben druk zat en zit niet te wachten op extra werk’ of ‘ik ga eerst mijn website vernieuwen’ aan hun verstand te peuteren dat dat geen valide argumenten zijn om Advocaatscore buiten de deur te houden. Waarom? Advocaatscore levert veel meer op dan het kost, daarom!

Het team van Advocaatscore

Benieuwd hoe Advocaatscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://advocaatscore.nl/wp-content/themes/hazel/
https://advocaatscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/advocaatscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off